Aquesta és la política de privacitat (“Política de privacitat”) de la pàgina web https://elvermutdebarcelona.com(la “Pàgina web”) poporcionada per MAIEUTIKE WINERY SL amb domicili social a Sant Ramon de Penyafort 31, 08730, Santa Margarida i els Monjos (Espanya) inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona i amb número d’identificació fiscal B66330945 (“la nostra”, “nosaltres”, “ens” o “MAIEUTIKE WINERY SL”). MAIEUTIKE WINERY SL és el controlador de les dades personals de vostè (“El propi interessat”) recollides a través de la Pàgina web i es compromet a protegir i respectar la seva privacitat.

1. Introducció

Aquesta Política de privacitat explica qui és MAIEUTIKE WINERY SL, per que i com processem les seves dades personals recollides a través de la Pàgina web així com els seus drets en relació a aquestes dades.

Quan vostè ens proporciona algun tipus de dada, nosaltres tenim obligacions legals feia vostè en la forma en què fem servir les seves dades. Hem de recollir la informació de forma equitativa i explicar-li com l’anem a utilitzar. Per a una major facilitat de lectura i comprensió, hem dividit la Política de privacitat en diferents seccions:

  1. Qui és el responsable de l’tractament de les seves dades?
  2. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
  3. Per quant de temps conservarem les seves dades?
  4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
  5. A què destinataris es comunicaran les seves dades?
  6. Transferència de dades a tercers països
  7. ¿Quines són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
  8. Com hem obtingut les seves dades?

És important que llegeixi aquesta Política de privacitat juntament amb qualsevol altre avís de privacitat o avís de processament que puguem proporcionar en el moment en que recollim o processem les seves dades personals perquè estigui plenament conscient de com i per què estem utilitzant aquestes dades.

A l’descarregar i / o utilitzar la nostra Pàgina web, accepta els seus termes (inclosos els esmenats de tant en tant) i aquesta Política de privacitat. Si, per alguna raó, no està d’acord amb els termes d’aquesta Política de privacitat, deixi d’utilitzar la Pàgina web.

Reservat el dret de revisar o esmenar aquesta Política de privacitat en qualsevol moment per reflectir canvis en el nostre negoci o canvis en la llei. Quan aquests canvis siguin significatius, ens esforçarem per enviar un correu electrònic a tots els nostres usuaris registrats per assegurar-nos que estiguin informats d’aquests canvis. No obstant això, és la seva responsabilitat consultar aquesta Política de privacitat abans de cada ús de la Pàgina web.

2. Qui és el responsable de l’tractament de les seves dades?

MAIEUTIKE WINERY SL

CIF: B-66330945

Telèfon: 93 897 85 56

Email: info@maieutikewinery.com

Adreça: Sant Ramon de Penyafort 31, 08730 Santa Margarida i els Monjos – Barcelona

3. Amb quina finalitat tractem les seves dades?

A MAIEUTIKE WINERY SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal d’atendre les seves sol·licituds i enviar-li els seus comandes realitzades a través de la Pàgina web, així com els nostres butlletins. En el cas que no faciliti les seves dades personals, no podrem complir amb les funcionalitats descrites anteriorment.

Comandes

Utilitzarem la vostra adreça de correu electrònic registrada per realitzar una comanda a través de la Pàgina web, així com les altres dades personals necessàries per a la prestació de el servei sol·licitat (processar i lliurar la comanda d’acord amb les característiques especificades) només amb aquesta finalitat i per mantenir a el client informat sobre l’estat de les seves comandes realitzades a Antich, per posar en el seu coneixement qualsevol aspecte relacionat amb les seves compres, subscripcions o serveis o amb el conjunt de les seves dades personals com per exemple, advertir de possibles errors o dates de caducitat de dades o serveis, o informar-li de una actualització de l’reglament de protecció de dades, com per exemple, advertir de possibles errors o dates de caducitat de dades o serveis, o informar-li de una actualització de l’reglament de protecció de dades.

Màrqueting

Utilitzarem la vostra adreça de correu electrònic registrada per a subscriure a la Newsletter d’Antich únicament per enviar-li els nostres butlletins, ofertes, promocions o novetats i tota mena de notícies relacionades amb Antich i els seus productes.

Rebrà nostres butlletins si ens ha donat el seu consentiment per fer-ho o si ha proporcionat comentaris a la nostra Pàgina web i no ha optat per no rebre butlletins.

Per donar-se de baixa dels correus electrònics amb els nostres butlletins en qualsevol moment, contacti’ns en info@elvermutdebarcelona.com per informar-nos si no desitja rebre cap material de màrqueting de la nostra part.

No es prendran decisions automatitzades.

No se van a tomar decisiones automatizadas.

4. Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

5. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

6. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

Consentiment de l’interessat: atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials o els nostres butlletins.

7. Transferències de dades a tercers països

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:

  • Mailchimp, amb la finalitat d’enviament de comunicacions comercials i newsletters. La garantia per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Clàusules tipus de protecció de dades. Podeu consultar informació addicional a: https://mailchimp.com/legal/privacy
  • Microsoft Corporation, amb la finalitat de Manteniment de programari i còpia de seguretat de les dades. La garantia per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Existència d’una decisió d’adequació de la Comissió. Podeu consultar informació addicional a: https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement

8. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en MAIEUTIKE WINERY SL estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. En aquest cas, MAIEUTIKE WINERY SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: dirigint-se a info@maieutikewinery.com o Sant Ramon de Penyafort 31, 08730 Santa Margarida i els Monjos (Espanya).

Quan es realitzi l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim de l’responsable, l’interessat podrà oposar-se a el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat.

El consentiment atorgat és per a totes les finalitats indicades la base legal és el consentiment de la persona interessada. Té dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.aepd.es.

9. Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en MAIEUTIKE WINERY SL procedeixen de: El propi interessat.