2021

El nou primer vermut

Llarga vida a Antich!

La recepta original d’Anton Antich és a les mans de la família Antich personificada per Pau Matias-Guiu Martí, sisena generació de la família. Pau, Drink Designer, ha posat tot el seu interès i esforç en recuperar l’essència del vermut Antich amb el seu sabor original. I alerta spoiler: ho ha aconseguit. Reneix el nou primer vermut de Barcelona, una beguda extraordinària que recull la història d’una família i de tota una ciutat. I volem compartir-lo amb tu.

De generació en generació

170 anys i 6 generacions conservant el llegat familiar

Sense el núvol ni internet. Les sis generacions de la família Antich han conservat la marca i les receptes originals d’Anton Antich. Aquest llegat sempre ha estat en mans de la família. Suposo que quan tens una cosa tan valuosa a les mans, no ho deixes perdre per molt que passin els anys. Ni que siguin 170.

— 1850 —

El primer vermut de Barcelona

Una beguda que ho va canviar tot

Abans de col·locar la primera pedra de la Sagrada Família, Barcelona ja podia assaborir els licors ANTICH I el seu vermut original. Anton Antich va fundar la marca al carrer Pujades del Poble Nou l’any 1850. Va començar sent una destil·leria d’aiguardents i un magatzem de licors, però aviat es va convertir en molt més.

— S. XIX —

De Barcelona al món

El sabor de l’èxit

Els licors ANTICH s’obrien al món a al mateix temps que ho feia Barcelona. Van créixer ràpidament i van començar a focalitzar el seu negoci en les begudes alcohòliques d’origen vínic. Aviat la feina ben feta va començar a donar els seus fruits. El 1903, per exemple, Anton Antich fill va obtenir el premi de l’Exposició Internacional de Viena. A continuació es poden apreciar les imatges d’alguns dels productes icònics d’ANTICH a finals de S. XIX.

Vermut

Amer

Absenta

Gran Solera

Jerez Quina

Pedro Ximénez

Un nom que no parava de sonar

«ANTICH era el patrocinador oficial de la Gala Antich de Ràdio Barcelona»

Molt abans de que poguéssim agafar la L1 de metro, els tramvies lluïen orgullosos anuncis publicitaris de la marca ANTICH. Una marca que no només ressonava pels carrers, sinó que també formava part de la cultura i de la societat.

Una marca que dóna veu a una ciutat

«ANTICH forma part de la història arquitectònica de Barcelona»

Quan diem que ANTICH va créixer al costat de Barcelona, ho diem molt seriosament. Encara avui, pels seus carrers podem trobar enrajolats publicitaris modernistes de la marca que són considerats patrimoni arquitectònic. Unes rajoles que no només parlen de la història d’una marca, parlen de la història de tota una ciutat.